Wednesday, November 3, 2010

Coastal Scents - 88 (Heavy) Metal Mania

Coastal Scents 88 Metal Mania este o paleta pe care am vazut-o adesea luata la scuturat pe bloguri. Motivul banuiesc sta la baza faptului ca este relativ accesibila ca pret (eu am platit putin peste 100 de lei) iar culorile sunt suficient de variate incat sa-mi satisfaca toate nevoile de "experimentare" care-mi trec prin cap.

Bineinteles, nu ma puteam astepta la cine stie ce minune trasa in aur la pretul asta. Ambalajul la prima vedere a intrecut asteptarile - un plastic negru mat destul de aratos, cu ceva scris argintiu. Evident, nu ambalajul conteaza, dar dupa prima (!) deschidere capacul a refuzat sa se mai inchida. S-a slabit incuietoarea si tot ce pot face este sa ma rog ca graba matinala sa nu se transforme intr-o orgie de culori pe covor.


Trecand peste "fail"-ul ambalajului, am fost impresionata de fardurile propriu-zise. Sunt faine, foarte pigmentate si in marea majoritate intr-adevar metalizate - exact cum ma asteptam. Lucesc misto pe pleoapa si se amesteca bine - si chiar daca nu se amesteca, optiunile sunt suficient de multe incat sa pot incropi un gradient decent.


Evident, sunt culori de care probabil nu ma voi atinge niciodata, asa cum sunt si nuante pe care le voi devora in maxim 2 saptamani... ceea ce imi aminteste ce vroiam sa spun de fapt. Culorile sunt extrem de mici, neasteptat de mici. Cam 2/3 dintr-o moneda de 10 bani.


O alta chestie nasoala ar fi faptul ca sunt cam prafoase. Se poate observa si in poze ca am reusit sa le imprastii deja, desi inainte de a fotografia trusa am incercat sa o fac cat de cat mai prezentabila. Mie la aplicare mi-a cazut si ceva fard pe obraz. Nu dau vina pe Coastal Scents pentru asta, ci pe mine si pe proaspata mea achizitie - pensulele! Da, am migrat de la buretei la pensule, fapt ce se lasa cu ceva traume, cum era de asteptat - dar despre asta intr-un episod viitor :)


Fara sa folosesc primer, machiajul mi-a rezistat toata ziua (8 ore, la munca). Am tenul normal-uscat si in general nu mi se sterg chestiile de pe fata, dar citisem niste recenzii care nu sunau tocmai incurajator la capitolul rezistenta.In concluzie, desi poate am sunat usor nemultumita, mie imi place paleta. Am cu ce sa ma joc o perioada, ba chiar ma bate gandul sa o achizitionez si pe cea cu farduri mate. Pana la salariu am timp sa meditez la problema asta. Voi ce spuneti?

4 comments:

  1. interesanta postarea despre paleta 88 metal mania...bun venit in blogosfera, la cat mai multe postari>:D<

    ReplyDelete
  2. Multumesc mult :) sper sa ii fie utila cuiva recenzia. Si bine te-am gasit >:D<

    ReplyDelete
  3. mersi, mersi :) abia astept sa am timp sa o folosesc ca lumea!

    ReplyDelete